Opis forum
pisałam z Merą. Powiedziałam żeby weszla i przeczytała i czy to do niej. Ona, że pewnie do niej i że jutro porozmawia z Anitą. Że jak tak można i ze ma już na nią wyjebane.
mam to wszystko tu pisać?! duuużo tego -_-
Ostatnio edytowany przez MAJKA (2010-12-20 17:13:28)
Wrzo ale tego jest dużo. napiszę tak jakoś w skrócie.
Wczoraj Syryk napisał do mnie, czy mam czas bo on chce się spotkac i pogadać. Więc zgodziłam się. Przyszedł do mojej babci i odprowadził mnie do domu. Na początku zaczął o tym, że wie że idę z pietruszką na studniówkę, później zaczął tłumaczyć się, że to nie on powiedział dla Domela o tym że go niby zdradziłam i że to mogła być Anita. No i później rozmawialismy o niej. On zaczął że ona na nas gada, że uważa że my obrabiamy jej dupę, że jesteśmy zakłamane i fałszywe. Wkurwiłam się i powiedziałam mu o tym co Anita mowiła na temat partnera na 100, że nie wie z kim iść. Później był temat tego że ona go zdradza, on powiedział ż ewie o tym, że widzi kiedy ona kłamie, i że nie wie co robić, bo ją kocha ale już nie może tak. Nie może znieść takiego traktowania. No i powiedziałam mu, że ja nie chcę mu źle radzić, nie chcę żeby podejmował pochopnie decyzję, żeby się zastonowił i przemyślał to. On powiedział że zerwie z nią do tego tydodnia, że ona musi poznać jak to jest kiedy tak traktuje się drugiego człowieka.
Później powiedział mi jeszcze, że Domel pije ciągle i że jak byliśmy razem to mnie zdradzał. Pisał z jakąś dziewczyną, Syryk nie chciał powiedzieć kto to. A dziś w szkole gadam z osiejem, on mówi że głupia jestem że ide z peterem na 100, a ja że z kim mam iśc, a on że z Domelem, no ale on nie chciał ze mną iść, a Osiej że nie dziwi się skoro tak go potraktowałam, a później zaczął gadać że w to nie wierzy. Zapytałam co o tym słyszał i od kogo, a on że podobno zdradzałam Domela z Darkiem, i że Syryk mu powiedział.
Więc ja już nie wiem co jest prawdą. BOŻE
Ostatnio edytowany przez MAJKA (2010-12-20 17:31:42)
elo. mam kilka wątków, więc będzie w pktach:
1. nie czaję, czemu robimy sobie forum, skoro każdy może tu wejść i to przeczytać. nie lepiej byłoby pogadać na gg, skype albo w realu?
2. nie mam pojęcia, co się dzieje, kurwa mać, i o co to całe zamieszanie.
3. fajny mam nick, nie? hehe
4. jakby się ktoś pytał, trochę lepiej się czuję.
5. już ubrałam choinkę!
1. nie mogłbyśmy pogadać wszystkie we 3, a ja do skypa nie mam kamerki ani mikrofonu. a sprawa jest nie cierpiąca zwłoki. i właśnie je zablokowałam kochana.
2. zamieszanie jest przez chamowo, a mianowicie domela, syryka, anitę.
3. gupi XD chciałam Cię z forum wywalić, bo nie wiedziałam kto ty.
4. to dobrze.
5. ja nie XD
6. nikt o tym forum nie wie i lepiej żeby tak zostało.
jasne?